Radisson Blu Hotel, Edinburgh

 

Form og velvære

Hold deg i toppform ved hotellets treningssenter
Ta fordel av hotellets eget treningssenter og oppretthold dine treningsmål selv om du reiser. Med fri tilgang til hotellets Pace Health Club, kan gjester slappe av med en forfriskende svømmetur eller gå i badstuen, eller sette pris på en energisk trening i det velutstyrte treningsrommet. Medlemmer av Pace-teamet kan hjelpe deg med individuell bruk av utstyr og personaliserte treningsprogrammer som forsikrer en produktiv og effektiv trening.

Pace Health Club tilbyr også en luksusmeny med spa-behandlinger, inkludert:

  • Aromaterapimassasje – 25 min eller 55 min
    Slapp av og nyt en optimal rensende aromaterapimassasje. Hver behandling er personlig tilpasset med svalende eteriske oljer som er utvalgt for å fjerne giftstoffer fra kroppen og roe ned sinnet og sjelen.
  • Luksus ansiktsbehandling – 80 min
    Stresset smelter bort med den helbredende berøringen du får fra en full ansiktsbehandling og avslappende aromaterapi ryggmassasje.
  • Reiki – 55 min
    Reiki fokuserer på de viktige Chakra-punktene på kroppen og reduserer stress og dets følelsesmessige og fysiske symptomer kraftig.

Behandlingen må bestilles på forhånd. For en bestilling eller en fullstendig liste over behandlinger og priser kan du ta kontakt med helseklubben:
Tlf.: +44 (0) 131 473 6512
E-post: pace.edinburgh@radissonblu.com

Åpningstider*:
06.00 – 22.30 (daglig)
*Instruktører tilgjengelige fra 09.00 – 19.00

Merk at på grunn av helse- og sikkerhetsregler, er det ikke tillatt for gjester under 16 år å bruke gymutstyr og apparater.

Treatments & Therapies

radisson/Widget/Footer