Hoteller i Oslo

FJORDBYLANDSKAP I OSLO

Med den vakre fjorden, praktfulle omgivelser og fantastiske museer er Oslo virkelig en annerledes destinasjon! Velg blant luksuriøse Radisson Blu-hoteller som befinner seg i bykjernen i nærheten av alle toppattraksjonene, eller i fredfylte omgivelser i vannkanten rett utenfor byen. For tidlige eller sene flyvninger er det ikke noe bedre sted enn Radisson Blu Airport Hotel, som har hurtigtogforbindelse til hjertet av Oslo.

Oslo er ikke bare Norges hovedstad. Byen er også en smeltedigel av mennesker fra ulike verdensdeler og er hjem til ambassader og hovedkontor, butikker og restauranter av alskens varianter og fjorden og skogen er kun minutter unna.

Som de fleste andre storbyer er Oslo delt inn i bydeler og hver av dem har sin egne sjarm og identitet. Grünerløkka er ung og hipp, Frogner kultivert og Sentrum er forretningsmessig, men samtidig en spennende blanding av moderne og tradisjonell.

Midt imot hverandre i hver sin ende av paradegaten Karl Johan troner Slottet og Stortinget. Bygningene har holdt et øye med hverandre siden Stortingsbygningen sto ferdig i 1866 og symbolikken er stor. Mellom de to praktbygningene ligger en liten park, Studenterlunden hvor du kan gå på skøyter om vinteren og rusle rundt med en is om sommeren. Her finner du også et tredje praktbygg, Nasjonaltheatret hvor Henrik Ibsen satt på første rad under åpningen og i dag vokter bygningen fra pidestallen sin utenfor.

På Grünerløkka finnes mange mindre nisjebutikker og et ungt miljø. Her ligger utallige små kafeer og restauranter og det er nesten umulig å ikke føle seg vel her. «Løkkas» motstykke er nok Frogner. Her ligger det eksklusive interiørbutikker, ostebutikker og mange kunst- og auksjonsforretninger. Bygningene er staselige og tempoet lavere. Samtidig har Frogner en hyggelig atmosfære selv om du bare vi titte. På Bygdøy finner du flere av Oslos mest populære museer og om sommeren er stranden på Huk ofte full av folk.

Oslo er en by i vekst og nye bydeler melder sin ankomst. Tjuvholmen og Bjørvika er de siste skuddene på stammen og har gitt byen nye spennende områder å utforske.

Noe av det som gjør Oslo spesielt er tilgangen til naturen. Byen ligger pakket inn mellom fjorden og marka og ingen annen hovedstad gir deg naturopplevelser som Oslo. En kort t-banetur unna sentrum ligger Holmenkollen med sitt ikoniske skihopp som en silhuett mot himmelen og sitt skianlegg. Her kan du utforske naturen på ski om vinteren og på beina eler sykkel når snøen er borte. Fra Aker Brygge går fergene til øyene utenfor Oslo og trikken kan ta deg på spennende eventyr.

I Oslo er det flere flotte Radisson Blu hotell å velge mellom. Liker du å sveve høyt over byen kan Radisson Blu Plaza Hotel være stedet for deg og Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger et steinkast fra Slottsparken hvor du kan drømme deg bort i en stille oase midt i en storby.

Hoteller i Oslo

 • Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo
  Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo

  Beskrivelse:

  Overlook the Aker River from one of the 185 cozy rooms at this Oslo hotel. Comfortable and contemporary, the accommodation provides thoughtful amenities like Free high-speed, wireless Internet. You can dine on site at Circo Bar & Restaurant, and relax in the sauna at the in-house fitness center. Versatile meeting facilities round out the list of offerings at this business district hotel.


  Kontaktinformasjon:

  +47 232 63000

  Se priser
Page/country-city
radisson/Widget/Footer