Vis mer

Se alla

Lukk

Bergen museum og attraksjoner

Bergen har mye å by på for deg som ønsker å ta et dykk ned i norsk og bergensk historie. Foruten det kjente Universitetsmuseet, bedre kjent som Bergen Museum, har byen både nisjemuseer og gallerier, i tillegg til flere andre historiske attraksjoner verdt å få med seg.

Velger du et hotell i Bergen som er sentralt plassert, ligger det meste av attraksjoner og museer i kort gangavstand. Denne byen er som skapt for deg som ønsker å ha en ferie uten å være avhengig av bil eller offentlig transport. Smale gater smyger seg gjennom historisk trebebyggelse og Bryggen byr på både gallerier og butikker i Bergen med unike gjenstander. Med et rom på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen bor du midt i sentrum og i kort gangavstand til både den historiske Bryggen og Bergen Museum.

Bestill hotellrom i Bergen i dag

Historiske og moderne Bergen

Bergen Museum, eller Universitetsmuseet i Bergen som det offisielt kalles, er den perfekte plassen å starte på om du vil utforske byens historie. Her finner du utstillinger som tar for seg både vikingetiden og kirkekunsten i Bergen, i tillegg til blant annet norsk litteratur og naturhistorie.

Med sin fortid som en av Norges største handelsbyer var Bergen også en gang i tiden en del av hanseatenes handelsnettverk. Byen har flere historiske etterlevninger etter denne tiden og du kan blant annet på Bryggen finne det Hanseatiske Museum. Her kan du som besøkende ta turen gjennom et av de eneste husene på Bryggen som har bevart sitt opprinnelige interiør.

Er du ute etter attraksjoner med et nyere preg har Bergen også flere moderne kunstmuseer og små, uavhengige gallerier med utstilt samtidskunst. Her kan både Bergen kunstmuseum og USF verftet være verdt å få med seg.

Opplev bergensk kultur med Radisson Blu Hotell Norge, Bergen
Vil du ha et hotell som gir deg det beste av hva Bergen kan by på I nær gangavstand, bestill overnatting på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen. I tillegg til overnatting i Bergen sentrum med kort vei til byens attraksjoner får du også her fortreffelige måltider i hotellets restauranter.

Bestill overnatting på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4 P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391