Vis mer

Se alla

Lukk

Butikker i Bergen

Fra store internasjonale kjeder til små butikker med nisjevarer kan du tilbringe dager med shopping i Bergen. Foruten de vanlige butikkene har byen også boder og souvenirbutikker hvor du kan finne varer unike for Bergen og Norge. Få andre steder i verden finner du et så stort utvalg av paraplyer, regntøy og støvler som her, så leter du etter noe unikt å bruke på regnværsdager er butikkene i Bergen stedet å lete. Har du et hotellrom på Radisson Blu Hotel Norge, Bergen bor du i tillegg i hjertet av byen med alt i nær gangavstand.

Shopping i Bergen

Foruten de store kjøpesentrene Kløverhuset i Strandgaten, Galleriet på Torgalmenningen, Bergen Storsenter ved buss- og togstasjonen og Bygarasjen, har Bergen mange små butikker med et egenartet utvalg. Med et hotell i Bergen sentrum er det lett å ta en runde shopping i Bergen og kort vei å gå med slitne armer fulle av bæreposer. Både Galleriet og Kløverhuset er mindre enn fem minutters gange fra Radisson Blu Hotell Norge, Bergen.

Vil du ha noe mer unikt enn det du finner på kjøpesentrene anbefales en runde shopping i blant andre Øvregaten, Lille Øvregate eller Vetrlidsallmenning. Her kan du finne både håndverk og krimskrams unikt for Bergen og Vestlandet. En nisjebutikk verdt å nevne er Marlene M. som byr på ekte Bergensk design i tillegg til merker som Robert's Radio, Cambridge Satchels, Nkuku, ABICI, Hett Glass, Paumes, m.m.

Bergen har også mange små perler av kafeer og noe for enhver smak, så imellom shoppingen er det lett å finne et sted å ta en pausekaffe. Café Opera er populært blant studenter, Lille Zachen er en sjarmerende plass like ved sjøkanten og oppover fra Torget mot Fløibanen ligger det flere på rekke og rad.

Avslapning på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen

Etter en lang dag med butikker og shopping er det deilig å kunne slappe av på hotellet. På Radisson Blu Hotell Norge, Bergen kan du nyte et bedre måltid på en av hotellets restauranter i Bergen eller pleie kropp og sjel i hotellets spa- og treningsfasiliteter.

Bestill et hotellrom på Radisson Blu Hotell Norge.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4 P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391