Vis mer

Se alla

Lukk

Fjord Cruise in Bergen

Bergen er det perfekte utgangspunkt om du ønsker å oppleve de vakreste norske fjordene, og en rekke reiselivsoperatører tilbyr alt fra dagsturer til fjordcruise over flere dager. De fleste tilbringer gjerne noen dager med byliv og severdigheter i Bergen, før turen går videre ut på fjorden. Radisson Blu Hotell Norge, Bergen byr på sentral overnatting i Bergen, og er behjelpelige med å finne den fjordturen som best passer dine ønsker.

En rundtur på Hardangerfjorden anbefales virkelig. Naturen her målbinder selv den mest bereiste turist. Sett deg komfortabelt ned i en stol og nyt panoramautsikt over et landskap med utsikt til majestetiske fjell, brølende fossefall og idylliske fruktgårder.

Fjordturer
Fra Bergen har du tilgang til flere mindre fjordarmer, som for eksempel Nærøyfjord, som er inkludert i UNESCO's verdensarvliste. Eller Aurlandsfjorden. Begge fjordarmene er en del av Sognefjorden, og kjent som de smaleste, villeste og mest dramatiske i hele verden. Å ta en fjordtur her er som å komme rett inn i en vakker eventyrfilm, hvor kulissene er snødekte fjelltopper, fosser og idylliske gårder som klamrer seg til fjellsiden.

Mange velger å reise med et selskap som tilbyr ulike cruisepakker. Men det er er også mulig å oppleve norske fjorder og fjell fra Bergen på egenhånd. Leier du eksempelvis en yacht, får du mulighet til å se naturperlene i det tempoet du ønsker selv. Kanskje frister det med ferskfisk du har fisket selv til middag ombord i båten?

Familievennlige hotellrom
For å få mest mulig ut av ferien kan det være en god idé å kombinere fjordtur med opplevelser på land. Hva med å ta et fjordcruise fra havna i Bergen sentrum til Rosendal i Hardangerfjorden? Turen tar cirka to timer en vei, og du får anledning til å tilbringe tre timer i den vakre dalen. Her kan du vandre rundt i den flotte landsbyen, samt besøke Baroniet Rosendal. Det minste "palasset" i Skandinavia er et museum som kaster lys over unionstiden med Danmark. Den er den enste av sitt slag i landet, og en stor attraksjon i Vest-Norge. Særlig er herregården kjent for den storslåtte landskapsparken med rosehage, og en gårdsplass brukt til konserter, teater og kunstutstillinger.

Etter fantastiske fjordopplevelser er det godt å kunne trekke seg tilbake til et komfortabelt hotellrom hos det familievennlige Radisson Blu Hotell Norge. Dette sentrale hotellet er Bergens mest prestisjefylte og historiske hotell og byr blant annet på gode restauranter, samt et eget Hammam Spa i Bergen.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4 P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391