Vis mer

Se alla

Lukk

Hva skjer i Bergen?

Året rundt kan lokale og besøkende få med seg både show og konserter i Bergen. Her skjer det noe året rundt og i løpet av sommeren er det flere festivaler og årlige arrangementer. Spør du noen hva som skjer i Bergen vil svaret være «alt».

Enten du leter etter barnevennlige aktiviteter eller kulturelle konsert og teateropplevelser har Bergen noe for deg. I desember kan du få med deg den verdenskjente pepperkakebyen og på sommeren kan du nyte de myke tonene fra festivalen Nattjazz. Med et rom på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen har du overnatting i Bergen sentrum med alt i nær gangavstand.

Bestill hotellrom på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen

Show og Konserter i Bergen året rundt
Bergens kulturelle kalender er alltid fylt opp med konserter og arrangementer hver måned, så å finne noe å gjøre på ferien din vil ikke være vanskelig. På slutten av året har du det tradisjonelle julemarkedet midt i sentrum, men mens du venter på snø og gløgg i desember er det mye annet å finne på.

I Grieg hallen kan du i løpet av året få med deg alt fra klassiske konserter til barneforestillinger, pop og rock. På denne scenen har Bill Clinton satt sine ben, og av musikalske stornavn kan Johnny Cash og Gary Moore nevnes. Andre scener i Bergen har også sitt å by på av konserter og andre arrangementer. Her kan besøkende velge og vrake mellom Den Nationale Scene, Ole Bull Scene og Logen Teater, for å nevne noen.

På sommeren åpner virkelig Bergen by slusene for musikk og kulturelle arrangementer, inkludert:

- Festspillene i Bergen (mai/juni)
- Nattjazz (mai/juni)
- Eggstockfestivalen (juni)
- Bergenfest (juni)
- Bergen Spillfestival (august)
- Bergen Matfestival (september)

Bo nært det som skjer i Bergen
For et hotell i Bergen med gangavstand til det beste av show og konserter i Bergen sentrum, bestill overnatting på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen. Kombiner en kulturell ferie med en bedre middag i hotellets restaurant og slapp av i hotellets hammam spa.

Overnatting på Radisson Blu Hotell Norge, Bergen.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4 P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391