Vis mer

Se alla

Lukk

Konserter i Bergen

Bergen har et rikt og allsidig kulturtilbud, med både konserter og show for enhver smak hele året. Lokale såvel som nasjonale og internasjonale stjerner tar ofte turen innom for å opptre i byen mellom de syv fjell. Mye av den økte konsertaktiviteten kan tilskrives et ivrig musikkelskende publikum, et godt arrangørapparat samt helt unike konsertomgivelser.

Mange velger gjerne å kombinere konsertbesøk med en langhelg bestående av shopping, severdigheter og spa i Bergen. En koselig byferie passer de fleste uansett musikkpreferanse. Du er garantert en knall helg enten du velger Thomas Dybdahl, Kurt Nilsen, Wenche Myhre eller David Guetta.

Showoppleveleser
I tillegg til konserter er Bergen en allsidig underholdningsby. På scener som Ole Bull Scene, Ricks Teater, Logen Teater og Grieghallen kan du få med deg et variert utvalg av show, standup og revy. Arrangørene lokker med alt fra årlig humorgalla til standup-komikere som Terje Sporsem, Christine Hope, Tommy Steine og Dagfinn Lyngbø.

Foruten større showopplevelser og konserter byr Bergen på breddekultur, med samtidsdans hos Carte Blanche, drama, komedie og farse hos Den Nationale Scene, pluss samtidsdrama hos BIT Teatergarasjen. Er du litteraturinteressert arrangerer Litteraturhuset i Bergen en rekke publikumsarrangementer. Opera Bergen byr på musikalske høydepunkter på allsidige scener som Håkonshallen og Johanneskirken.

Komfortabel overnatting i Bergen
Det er vanskelig å kjede seg i Bergen. Byen tiltrekker seg både nasjonale, såvel som internasjonale gjester ,hver dag hele året. Det er alltid noe å finne på. Og etter en lang dag og kveld ute i byen er det deilig å kunne slappe av i rolige og koselige omgivelser med restauranter, bar, svømmebasseng, boblebad og badstu.

Radisson Blu Hotell Norge er et sentralt hotell i Bergen som plasserer deg midt blant opplevelsene. Uteliv, shopping, attraksjoner og urbane kaféer ligger bare et steinkast unna. Inne i Bergens mest prestisjefylt og historiske hotell kan du slappe av og lade batterier til en ny dag fylt av spenning og underholdning.

De ansatte ved hotellet hjelper deg gjerne med å sette sammen en underholdningspakke for helgen, uansett hva du vil se på scenen.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4 P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391