Vis mer

Se alla

Lukk

Spa i Bergen

Få ting er så deilig som å se frem til en helg med avslapping og spa. Det finnes knapt en bedre måte å lade batteriene på enn å svømme i et svømmebasseng, nyte beroligende bobler i boblebadet eller svette ut i en badstu. Bestiller du sentral overnatting i Bergen hos Radisson Blu Hotell Norge får du muligheten til å slappe av etter en hektisk uke hos Bergens største Hammam SPA eller ved hotellets egen velværeavdeling Helsero.

Start helgen med en økt i fitnessavdelingen, som byr på et bredt utvalg av treningsapparater, svømmebasseng, boblebad, badstue og solarium. Ved siden av finner du spaet, som er inspirert av Middelhavets thalassoterapi. Her finner du det beste innen terapeutiske behandlinger og skjønnhetspleie.

Avslappende spahelg
Essensen i Thalassoterapi er behandling med sjø eller kildevann rikt på mineraler. Vannterapi er naturens egen medisin, med en helbredende effekt på kroppen. Massasjeproduktene bygger i stor grad på mineraler, alger, leire, gytje og aromatiske oljer. Thalassoterapi passer for alle som lever i et hektisk miljø preget av tidsklemma. En økt med massasje og thalassoterapi er rett og slett en investering i egen livskvalitet, virker forebyggende, gir avslapning og nye krefter. En behandling kan gjøre underverk for en sliten kropp og stresset hud.

Det er perfekt å kombinere egenpleie og spahelg i byen med fysisk aktivitet og opplevelser. Du finner alt av shopping, severdigheter, fjordcruise og konserter i Bergen i gangavstand fra hotellet.

Hotellrom hos Radisson Blu i Bergen
En helg med egenpleie er et kjærkomment avbrekk i en slitsom hverdag. Ekstra deilig er det å unne seg et hotellopphold med lange deilige frokoster, smakfulle lunsjer, og à la Carte middag i trivelige omgivelser med utsikt over byparken.

Ønsker du å sjekke ut Bergens uteliv er hotellets egen Cafe Contra Bar det perfekte stedet for å ta en cocktail eller aperitif. For flere drinker og dansing er Metro bar og nattklubb ved siden av det ideelle stedet.

Radisson Blu Hotell Norge, Bergen – 
Nedre Ole Bulls Plass 4  P.O. Box 662 –  N-5807 –  Bergen –  Norge – 
Telefon  +47 5557 3000
60.391644 5.323391