Vis mer

Se alla

Lukk

Brain Food For Meetings

Brain Food er et nytt produkt som vi har utviklet til møter og konferanser. Produktet bidrar til å sikre at alle møtedeltakerne er friske og opplagte hele veien gjennom et arrangement.

Vi serverer mat som sørger for et stabilt blodsukkernivå og som gir optimal næring til hjernen, slik at du får opplagte møtedeltakere med høy hjerneaktivitet og reaksjonsevne.

Bakgrunnen for at vi har utviklet Brain Food er at maten vi spiser påvirker hjernefunksjonen.
De siste årenes forskning har vist at riktige næringsmidler, på riktige tidspunkter, betyr bedre innlærings- og konsentrasjonsevne, kortere reaksjonstid og til og med lavere stressfølelse. Alle disse faktorene påvirker kvaliteten på et møte. Møtedeltakere har ofte et sukkerbehov etter frokost, og mange møteledere løser dette ved å sette skåler med søtsaker på bordet. Det vil vi gjerne bidra til å unngå ved å gi deltakerne et mer stabilt blodsukkernivå og gode smaksopplevelser gjennom dagen.

Slik har vi utviklet Brain Food
Brain Food har blitt utviklet i tett samarbeid med Gunn Helene Arsky. Våre kokker har gjennom flere uker vært samlet i en rekke workshops, som, tilrettelagt av Gunn Helene Arsky, har vært fundamentet for utviklingen av Brain Food.
Sammen med Gunn Helene Arsky har våre dyktige kokker hatt kunstnerisk frihet til å komme med sitt budskap om hva Brain Food er på nettopp deres hotell.
De grunnleggende prinsippene er de samme – men opplevelsen og produktet kan variere fra hotell til hotell.

De seks prinsipper i Brain Food

Masse fisk, fullkornsprodukter, frukt og grønt
Primært lokale og friske råvarer
Rene råvarer med minimal, industriell bearbeiding
Mindre kjøtt og alltid maksimalt 10 % fettinnhold
Naturlig søtet og aldri mer enn 10 % tilsatt sukker
Fokus på den gode smaken og tilfredsstillelse av sansene

Services

  • Gratis Bredbånd

    Radisson Blu-hotellene tilbyr gratis bredbånd som en del av servicekonseptet E@syConnect. Høyhastighets og/eller trådløs Internett-tilgang er nå gratis for alle gjester over hele hotellet.
Radisson Blu Hotell Nydalen, Oslo – 
Nydalsveien 33  Gullhaugstorg - Nydalen  Gullhaugstorg –  404 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 232 63000
59.948875 10.766258