Vis mer

Se alla

Lukk

Aktiviteter i Oslo

Besøkende har mange spennende aktiviteter i Oslo å velge mellom, med alt fra historiske landemerker og høykultur til friluftsliv og spennende natteliv. Oslo har noe for enhver smak.

Rett ovenfor sentralstasjonen finner du Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo, med det beste av byen rett utenfor døren. Dette sentrumshotellet ligger både  i nærheten av Slottet, Karl Johans gate, Munch-museet og det største shoppingområdet i byen. Ønsker du å oppleve mer utenfor selve sentrumskjernen, finner du alt av kollektivtransport i umiddelbar nærhet.

Severdigheter i Oslo

Det er bare en kort spasertur fra hotellet til flere spennende attraksjoner og severdigheter i Oslo. Bare 500 meter fra hotellet ligger Karl Johans gate, Oslos hovedgate. Dette er et utmerket sted å begynne om man vil utforske byen. Gaten har mange av Oslos viktigste attraksjoner, slik som Slottet, Nasjonalteateret, Oslo Sentralstasjon og Stortinget.

Innenfor en radius på et par kilometer finner man Nasjonalgalleriet, Akershus Festning, Munch-museet og Vigelandsparken. Av andre museer verdt å besøke, anbefales Norsk Folkemuseum, Kon- Tiki museet og Skimuseet.

Bestill rom hos  Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo
Som Nord-Europas høyeste hotell, er Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo noe for seg selv. Med sin praktiske beliggenhet i sentrum, med nærhet til mange av byens attraksjoner, er dette elegante hotellet populær overnatting i Oslo blant både turister såvel som forretningsreisende. Her finner du topp kvalitet på rom, fullt utstyrte konferansefasiliteter og noen av de beste restaurantene i Oslo.

Bestill hotell i Oslo i dag.

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo – 
Sonja Henies plass 3  P.O. Box 9206 –  N-0185 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 22 058000
59.912595 10.755916