Vis mer

Se alla

Lukk

Den Norske Opera

Den Norske Opera og Ballett i Oslo har blitt en svært populær turistattraksjon, samt en av de kulturelle knutepunkter i Oslo. Det nye operahuset tiltrekker seg tusenvis av mennesker til sine forestillinger og sin moderne arkitektur.

Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo er det perfekte stedet å bo når du skal besøke operaen. Mindre enn en kilometer unna Den Norske Opera tilbyr dette velutstyrte hotellet sine gjester moderne designede rom og suiter, flotte spisesteder og et fullt utstyrt treningssenter.

Opera Oslo
Den Norske Opera og Ballett ble grunnlagt i 1957, og er Norges største scenekunstinstitusjon. Det nåværende operahuset åpnet i 2008, og har blitt en av Oslos viktigste turistattraksjoner. Lokalene som er designet av Snøhetta består av to hus og et studio, samt et enormt tak med panoramautsikt over byen.

Operaen tilbyr et bredt spekter av forestillinger og produksjoner gjennom hele året, fra operaer og skuespill til kor og ballett. Besøkende kan også få guidede turer i operaen, og lære mer om arkitektur og drift av bygningen.

Kort vei til operaen hos Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotell tilbyr komfortabel og moderne overnatting i Oslo sentrum. Denne rolige oasen midt i storbyen er perfekt for avkobling etter sanselige inntrykk i Den Norske Opera.

Spis et godt måltid i et av hotellets to restauranter, slapp av i en av de tre barene, svøm i bassenget eller nyt hotellets egen sauna.

Bestill et hotellrom hos Radisson Blu Oslo Plaza i dag.

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo – 
Sonja Henies plass 3  P.O. Box 9206 –  N-0185 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 22 058000
59.912595 10.755916