Vis mer

Se alla

Lukk

Munch-museet

Munch-museet viser livet og de kjente verkene til den norske kunstneren Edvard Munch, og har blitt en populær attraksjon for kunstelskere over hele verden.

Munch-museet finner du bare en 20 minutters gange fra Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo. Med moderne elegante rom, en av de høyest rangerte restaurantene i Oslo, og et fullt utstyrt treningssenter, er dette både praktisk og komfortabel overnatting i Oslo.

Museum Oslo

Edvard Munch er kanskje mest kjent for sitt maleri "Skrik", og regnes som en pioneer innenfor den ekspresjonistiske stil. Munch-museet har blitt satt opp i hans minne, og stiller ut malerier og skisser gitt til Oslo by av kunstneren selv.

Museet har en permanent dokumentarutstilling og lydturer gjennomført på både engelsk og norsk. I utstillingen finner du i tillegg til "Skrik" og det populære "Madonna" , 11 000 flere malerier, inkludert 4 500 akvareller, pluss 18 000 utskrifter og skissebøker.

Besøk Munch-museet, bo hos Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo sentrum er den perfekte base etter å ha utforsket museum og spennende attraksjoner i Oslo. Slapp av i komfortable rom, nyt et opphold i hotellets sauna og spis flotte måltider i en av restaurantene.

Bestill Radisson Blu i Oslo i dag.

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo – 
Sonja Henies plass 3  P.O. Box 9206 –  N-0185 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 22 058000
59.912595 10.755916