Vis mer

Se alla

Lukk

Shopping Oslo

Når det kommer til shopping, har Oslo noe for enhver smak. Velg mellom tradisjonelle norske markeder, handlegater og store kjøpesentre. Enten du ønsker å handle det nyeste innen mote, eller oppdage lokal kunst og håndtverk, Oslo har alt dette og mye mer.

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo sentrum ligger bare en kort spasertur fra noen av byens beste shoppingfasiliteter. Med flotte designede rom, den berømte 34 Restaurant & Bar og et fullt utstyrt treningsstudio med svømmebasseng og badstu er hotellet den perfekte base for pauser i shoppingen.

Den beste Oslo shopping
Radisson Blu Plaza Hotell ligger bare minutter unna den beste shoppingen i Oslo. I den nærliggende gågaten Karl Johanns gate finner du mange butikker og flere kjøpesentre, samt en rekke restauranter. Området er kjent for smykker, håndverk og klær.

Besøkende vil finne flere moderne kjøpesentre i nærheten av hotellet, inkludert senteret Oslo City, det største og mest populære kjøpesenteret i byen. Det ligger ved siden av sentralstasjonen og huser over 87 butikker og restauranter. Shoppingentusiaster vil også nyte godt av de populære kjøpesentrene Paleet og Byporten som ligger i samme område.

Sentral overnatting hos Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo er det perfekte stedet å komme tilbake til etter en dag med shopping. Slapp av i komfortable omgivelser, eller koble av i hotellets egen sauna. Man trenger ikke lete langt etter en flott restaurant, Oslo har mange smakfulle steder å velge mellom. På hotellet finner du hele 2 førsteklasses restauranter og 3 barer, hvor du kan nyte eksepsjonelle måltider med praktfull utsikt over byen.

Bestill shoppingtur til Oslo i dag.

Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo – 
Sonja Henies plass 3  P.O. Box 9206 –  N-0185 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 22 058000
59.912595 10.755916