Radisson Blu Resort, Trysil

 

Sommerferie i naturens fornøyelsespark!

Familiepakke 5 netter

Bo hele familien i fem netter i et av våre romslige Deluxe familierom, og få en valgfri aktivitet inkludert! Velg mellom Barnas Naturekspedisjon i kano på Trysilelva, familierafting, fjellklatring, paintball, flåtetur med grilling, eller elgsafari!
5 netter: NOK 5500.- for 2 voksne og 2 barn, inkl frokost
7 netter: NOK 6500.- for 2 voksne og 2 barn, inkl frokost

Klikk her for mer informasjon og bestilling

Besteforeldreuka 26-29 juni

Den siste uka før fellesferien inviterer vi alle besteforeldre til å ta med sine barnebarn til Trysil for å tilbringe litt kvalitetstid sammen! Vi har lagt opp til et innholdsrikt program som vil by på mye latter og glede! Aktivitetene inkluderer guidet fjelltur, barnas naturekspedisjon, fiskeskole, pizzabakekurs med vår italienske pizzakokk, bowling og ungdomsdisco.

Klikk her for mer informasjon og bestilling

Sommerferie i Trysil

Velkommen til sommerferie på Radisson Blu Resort Trysil. Hos oss er sommerferien en garantert suksess, uansett vær! Alt er lagt til rette for at tursekken fylles med gode opplevelser og sommerminner for hele familien! Se vår aktivitetsmeny for mer informasjon.

Se mer

e-brosjyre


Trysilrittet 6.-8. juli 2012

Trysilrittet er et av Norges hurtigst voksende sykkelritt! Delta kun på hovedrittet på 75km, som er seedingritt til Birken, eller utfordre deg selv med Trysil 1132 Topprittet fredag og Trysilrittet lørdag!
Bestill overnatting på Radisson Blu Resort Trysil i bookingfeltet til høyre og benytt kampanjekode SYKKEL for spesialpris.

Mer info og påmelding

Flow Rider

Kanskje den kuleste vannaktiviteten i Norge! Et besøk i Trysil er ikke komplett uten å ha testet Flow Rider bølgen! Vannvittig moro for voksne og barn!
Se video fra da profesjonelle snowboardere var og testet bølgen i vinter

Smottebarnepass

Smottene er Trysil’s egne fantasifigurer som mange kjenner fra  barnebakken på vinteren. Nå dukker de også opp hos oss på sommeren og tar med seg  barna ut i Eventyrskogen for å leke, eller kanskje på oppdagelsesferd på hotellet. I mellomtiden kan mor og far gjøre akkurat det de har lyst til.

Les mer om smottene her


Kampanjekode
Bedriftskonto-ID
Reisebyrå-ID
Flere søkealternativer
Enkelt søk
NONE
1
1
0
Pristype
radisson/Widget/Footer