Vis mer

Se alla

Lukk

Topptur i Trysil

Det finnes mange aktiviteter i Trysil, og med sitt flotte turterreng og mange stier er det absolutt en destinasjon verdt å besøke for deg som setter pris på en god topptur. Skog- og fjellkommunen i Hedmark gir mange gode muligheter for fotturer og flotte naturopplevelser. Du kan også oppleve urørt natur helt øst i kommunen mot svenskegrensa i naturreservatet Smoldalen som byr på en veldig fin urskog.

Med et rom på Radisson Blu Resort, Trysil bor du i tillegg ved foten av det 1132 meter høye Trysilfjellet hvor det finnes flere oppmerkede turstier som skapt for toppturer. Fra sørsiden av fjellet kan du enkelt klatre opp, hele veien fra Skihytta. Herfra er det en tydelig oppmerket sti langs fjellsiden.

Tvers gjennom kommunen går også Pilegrimsleden og Grensesømmen som begge er populære turer i Norge. Sistnevnte er en 1619 km lang rute som går langsmed svenskegrensa, vekselsvis på norsk og svensk side. Ruta i sin helhet går fra Iddefjorden i sør til Treriksrøysa i nord.

Fjellturer for alle nivåer
Uansett om du er en erfaren turgåer eller ikke kan du finne fjell- og toppturer som passer ditt nivå i Trysil. Destinasjon Trysil har de siste årene hatt flere oppmerkede toppturer. Første året startet det med fem turer, året etter ble det syv, mens de senere årene har turister og lokale kunnet bryne seg på ti topper. Hvor mange som har besteget alle er usikkert, men de eldste som har fullført alle turene var over 70 år gamle. Med andre ord er dette fjellturer for alle nivåer og ferdigheter.

Etter en lang dag i fjellet er det lite som kan måle seg med å slappe av på et høyfjellshotell i Trysil. Bor du på Radisson Blu Resort, Trysil har du foruten lett tilgang til kommunens mange aktiviteter, også tilgang til spa, bowling, opplevelsesbad på selve hotellet.

Opplevelseshelg
Radisson Blu Resort, Trysil er en ideell destinasjon for deg som vil ha en opplevelseshelg i Norge. Uansett om dere er en familie, vennegjeng eller kjærester som reiser sammen, er det en hel masse aktiviteter å finne på i Trysil. Kombiner en fjell- og topptur med paintball, bading, rafting og klatring, eller bestill en av hotellets mange spapakker. Har du behov for hjelp til å finne ut hva som passer best for deg hjelper hotellet deg gjerne med å skreddersy ditt opplegg.

Kontakt Radisson Blu Resort, Trysil for mer informasjon om en opplevelseshelg på Trysil.

Radisson Blu Resort, Trysil – 
Hotellvegen 1 –  NO-2420 –  Trysil –  Norge – 
Telefon  +47 62 44 90 00
61.307672 12.244692