Vis mer

Se alla

Lukk

Golf Trysil

Trysilfjellet Golfbane er en av Norges bete skog- og fjellbaner. Med sitt spennende design og varierte backnine og frontnine kan den gi utfordringer til spillere i alle aldere, uansett ferdighetsnivå.

Bestående av en 18 hulls par 72 bane og en 7 hulls pay & play par 3 korthullsbane er det perfekt for de som ønsker å perfeksjonere sitt golfspill. På korthullsbanen kan du finne utfordringer som vannhindre og bunkre som eller bare er å finne på større baner. Utmerket både for de som vil prøve golf for første gang og for mer erfarne spillere som vil perfeksjonere sitt spill.

Treningsområdene er også av topp kvalitet med en drivingrange bestående av 33 utslagssteder, hvorav 10 befinner seg under tak. I tillegg har området også putting green, chipping green og to treningsbunkere.

Golfbanen er åpen fra midten av mai til midten av oktober og ligger bare 200 meter fra Radisson Blu Resort, Trysil. Hotellet i Trysil er derfor et perfekt sted å bo hvis du planlegger en langhelg med golf.

Familieaktiviteter i Trysil
I tillegg til at Trysil kan by sine besøkende på flotte golfområder er det også mange andre aktiviteter å finne på.

Opplev kommunens vakre fjellområder med en sykkeltur i en av de 14 oppmerkede sykkelrutene hvor du kan velge mellom både lette og mer krevende turer. Er du glad i fiske er det fantastiske fiskemuligheter i Trysilelva med ørret, sik, harr, abbor og gjedde. Vil du ha mer fartsfylte aktiviteter i Trysil er elva i tillegg godt egnet for rafting og elveaktiviteter. For deg som ikke er redd for høyder kan du prøve deg i klatrefeltet ved Røhammeren eller høydbanen bestående av balansegang, trapeser, stiger og nervepirrende utfordringer.

Uansett om du foretrekker golf eller andre aktiviteter når du besøker Trysil er Radisson Blu Resort, Trysil perfekt lokalisert. I tillegg til at det meste av opplevelser er lett tilgjengelig med et rom her, har hotellet også åtte bowlingbaner i verdensklasse, spa og velvære avdeling, surfebølge og opplevelsesbad.

Bestill overnatting på Radisson Blu Resort, Trysil

Radisson Blu Resort, Trysil – 
Hotellvegen 1 –  NO-2420 –  Trysil –  Norge – 
Telefon  +47 62 44 90 00
61.307672 12.244692