Møteromsfasiliteter og plantegning

The Scandinavia Ballroom
Hotellets største arrangementsrom, Scandinavia Ballroom, strekker seg over 588 kvadratmeter og kan romme 750 mennesker med sitteplasser i auditoriumstil, eller 600 for banketter. Det praktfulle taket er 5,9 meter høyt, og skaper en lett og luftig plass som kan skreddersys til en rekke funksjoner.


Scandinavia Scene
Dette stedet på 337 kvadratmeter er ideelt for møter, show eller middagsbuffeer. Det har en bar, garderobe og toaletter og det siste innen audiovisuell teknologi.


Mat og drikke
Radisson Blu har årevis med erfaring i å arrangere en rekke arangementer av alle typer og størrelser. Vi kan organisere en privat middag eller en stor buffet, komplett med en internasjonal eller norsk meny som inkorporerer sesongbaserte ingredienser. På forespørsel kan hotellet tilby en fullt utstyrt snackbar med kaffe, kaker, frukt og forfriskende drikkevarer.


Instruksjoner
Naviger i plantegningene
Floor

Få et tilbud

Møter og konferanse kontakt

Telefon
+47 23 29 35 40

E-Post:

conference.scandinavia.oslo@radissonblu.com

Services

  • Gratis Bredbånd

    Radisson Blu-hotellene tilbyr gratis bredbånd som en del av servicekonseptet E@syConnect. Høyhastighets og/eller trådløs Internett-tilgang er nå gratis for alle gjester over hele hotellet.
Radisson Blu Scandinavia Hotell, Oslo – 
Holbergsgt. 30 –  N-0166 –  Oslo –  Norge – 
Telefon  +47 23 293000
59.918661 10.73375